Tururi virtuale 360

CONTACT RAPID:
+40 721.81.81.01

Live stream 360

Fii în fața scenei oriunde și oricând

Iti oferim cel mai bun loc din casă

Facebook Live 360 & Youtube Live 360

Această nouă abordare a conferințelor, competițiilor sportive, concertelor sau altor tipuri de evenimente, pune spectatorul în scaunul de regizor și îi oferă posibilitatea de a-și focusa interesul pe prezentatorul de la pupitru, grafica de prezentare de pe ecran, o persoană din public care adresează întrebări sau unul dintre panourile de la eveniment.

Ințelegem importanța streaming-ului live în contextul prezent și oferim o gamă complexă de servicii pentru a acoperi nevoile fiecărei companii.

Live stream 360

360° Video Player

VR Headset Compatible

Live Stream in 4K 60FPS

Ușurința navigării

Vizualizarea unui eveniment la 360° nu necesită software sau hardware suplimentar, pur și simplu se accesează browserul preferat și se urmărește difuzarea evenimentului. De asemenea, există posibilitatea de a experimenta la un nivel mai înalt, purtând o cască VR.

Ușurința navigării

Consumatorul are control absolut al vizualizării și direcționării punctelor de interes. Acesta își poate alege focusul și poate experimenta din diferite roluri.

Caracteristici tehnice de ultimă generație

Streaming-ul se realizează la o calitate de 4K, filmare de 8K pentru editare, microfon încorporat și intrare externă, ieșire video HDMI, conexiune Ethernet pentru internet stabil și montaj fără cut-uri/tăieturi în timp real.

Partajarea prin diferite platforme

De asemenea, se pot viziona și partaja aceste transmisiuni prin diferite platforme de pe web după eveniment, pentru a îmbunătăți relația cu comunitatea.