Tururi virtuale 360

CONTACT RAPID:
+40 721.81.81.01

Filmari video 360

Filmarea video 360° este o metodă interactivă de a ieși din bula anostă și de a impresiona utilizatorii prin experiențe autentice.
Fluxul de informații din mediul online este de neoprit deoarece în fiecare secundă apare un nou tip de conținut disponibil.

În prezent, filmarile video 360° sunt unele dintre cele mai puternice formate de conținut deoarece implică interactivitatea cu utilizatorii.

Aceștia sunt transportați în centrul unei narațiuni, beneficiind de o experiență autentică. Platforme precum YouTube sau Facebook au estimat din timp impactul, astfel încât oferă spațiul necesar și susțin publicarea formatului prin conținut 360°, ce are potențialul de a ajunge la cât mai mulți utilizatori.

procesul de lucru in 4 pasi

schita-alb

schita

Inainte de orice, schitam proiectul.
Ce sa facem, cum o facem, cand ar trebui facut, care este scenariul si ce vrem sa obtinem.

filmarea-alb

filmarea

Stim ca timpul este important, asa ca niciodata nu vom irosi timpul dvs.
Dupa ce scenariul este gata, trecem direct la filmare.
Atentie, camera este live!

schita-alb

productie

Detaliile intotdeauna fac diferenta si de aceea, dupa schita si filmare, dam frau liber meticulozitatei si o ducem la extrem. Iar asta se observa si in calitatea 8K, a produselor noastre!

livrarea-alb

livrarea

Folosind resursele noastre sau ale companiei dumneavoastra, produsele noastre sunt livrare la maximul de calitate, in diferite formate video, gata pentru a fi prezentate pe orice suport.

Solutie potrivita oricarui domeniu

Pe măsură ce industria a avut parte de o ascensiune fulgerătoare, regulile s-au rescris, astfel încât s-a dezvoltat un set de instrumente și tehnici speciale producerii de conținut VR 360°.

Acest proces a însemnat faptul că echipa Virtual360 s-a adaptat în găsirea soluțiilor potrivite fiecărui domeniu și scenariu propus.

Diversitate in miscare

Oferirea de dinamism este primordială pentru Virtual 360. Publicul nu dorește să urmărească pasiv o experiență, ci își manifestă dorința de a face parte din acțiune. Folosind drone, camere cu cablu și sisteme de control cu telecomandă, realizăm o mișcare stabilă (dar interesantă) pentru a da viață conținutului.

De exemplu, se pot alege filmări concepute de pe o barcă, o mașină de curse, un elicopter sau chiar sub apă.

Noi categorii de public

Companiile pot ajunge la un public masiv de utilizatori de smartphone-uri care se pot bucura de videoclipuri 360° chiar și fără căști VR.

Datorită utilizării unui nou tip de conținut, se poate câștiga o categorie diferită de public, consumatorul de digital și VR.

Interactivitate si storytelling

Producția 360° a schimbat modul în care percepem și interpretăm conținutul video. Eliminând perspectivele fixe, plasând spectatorii în centrul acțiunii și oferindu-le libertatea de a-și alege punctul de vedere, acest tip de conținut a reinventat ideea de storytelling.

Prin intermediul filmării video 360°, fiecare utilizator va trăi o experiență unică, în conformitate cu propria percepție asupra lumii și exteriorului.

Oferim un instrument de comunicare și/sau de marketing care vă scoate din tipare și vă ajută să realizați conținut interactiv de ultimă generație, care atrage noi categorii de public.

Setul nostru personalizat de tehnici și procese VR, ne permite să efectuăm decizii asupra conținutului, bazat pe experiențele anterioare și simplificate pentru o producție eficientă.